Заява про захист конфіденційності

Ми дуже відповідально ставимося до захисту Ваших персональних даних. Тому ми завжди обробляємо Ваші персональні дані, дотримуючись правил захисту персональних даних, що визначені Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 1 червня 2010 року (надалі – «Закон»), Конституцією України, іншими законами, підзаконними нормативно-правовими актами та міжнародними договорами України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України. Застосовуючи цю Політику конфіденційності, ми прагнемо інформувати Вас про обробку Ваших персональних даних.



Lithuania office
tesa tape UAB

J. Balčikonio str. 9
08247 Vilnius
Литва

Телефон +370 5 2191 555

Sandor Szabo

відкрити мапу

Отримати більше інформації

Якщо у Вас виникли запитання щодо захисту Ваших персональних даних, будь ласка, зв'яжіться з нами електронною поштою за адресою: Edita.Sokoloviene@tesa.com

2. Збір та обробка персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Різні елементи інформації, які разом можуть допомогти ідентифікувати конкретну особу, також вважаються персональними даними.
Ми не перевіряємо точність наданих вами персональних даних та не контролюємо їх актуальність. Ми вважаємо, що ви надаєте достовірну інформацію та слідкуєте за її актуальністю. Ви несете відповідальність за всі можливі наслідки надання неточної, неповної або неактуальної інформації.
Якщо на веб-сайті Компанії «tesa» (надалі – «веб-сайт») ми просимо надати персональні дані (такі як ім’я, адреса або адреса електронної пошти), наприклад, у контактних формах або під час реєстрації на веб-сайті, то такі персональні дані Ви надаєте на добровільних засадах. Ми використовуємо Ваші персональні дані для того, щоб надати Вам відповідну інформацію (наприклад, для надсилання запитуваного матеріалу чи інформації).
Реєструючись на веб-сайті або надсилаючи відповідні контактні форми Ви погоджуєтесь з цією Політикою конфіденційності та надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що Вами надаються, відповідно до цієї Політики конфіденційності. Будь ласка, не надсилайте жодних персональних даних про себе, особливо чутливих персональних даних, якщо Ви не хочете, щоб ця інформація використовувалася для цілей, що зазначені у цій Політиці конфіденційності.
Сайт призначений для осіб віком від 18 років. Якщо Вам менше ніж 18 років, будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності з одним із батьків чи осіб, що їх замінюють та переконайтеся, що Ви зрозуміли і будете дотримуватися цієї Політики конфіденційності. Оскільки в такому випадку суб’єктами персональних даних є неповнолітні особи, то згідно норм Сімейного та Цивільного кодексів України, згоду на обробку персональних даних дитини мають надати батьки або особи, які їх замінюють. Також батьки повинні подати згоду на обробку власних персональних даних.

Ми обробляємо Ваші персональні дані для таких цілей:
Виконання запитів клієнтів.

Ми обробляємо персональні дані клієнтів, які зв’язуються з нами, наприклад: ім’я, прізвище, електронну адресу, номер телефону та іншу інформацію, надану у запиті, для того щоб відповісти на запити таких клієнтів та підтримувати з ними зв'язок. Наприклад, коли Ви звертаєтесь до нас для отримання інформації про нас чи наші вироби, або коли Ви використовуєте під'єднання до екстранету Клієнта. У таких випадках ми використовуємо Ваші персональні дані для опрацювання Вашого запиту.
Клієнти також можуть надсилати запити через контактну форму веб-сайту. Ваші персональні дані, позначені в контактній формі веб-сайту як обов’язкові (ім’я, прізвище, електронна пошта, Ваше повідомлення та надана у ньому інформація), необхідні для їх прив'язки до Вашого запиту та відповіді на нього. Додаткову інформацію (номер телефону, місто) Ви можете надати за бажанням.
Персональні дані, зібрані нами при виконанні Ваших запитів, будуть видалені після виконання відповідного запиту, за винятком випадків, коли чинним законодавством  передбачається більш тривалий обов'язковий строк зберігання персональних даних.

Маркетинг.
Для маркетингових цілей (надсилання інформаційних бюлетенів, рекламних акцій та інших маркетингових матеріалів) нам потрібно знати Ваше ім’я, прізвище і адресу електронної пошти. Ці персональні дані обробляються з цією метою виключно за умови отримання Вашої згоди (пункт 1 частини 1 статті 11 Закону). Ми можемо відправляти Вам, наприклад, електронною поштою, або за допомогою інших автоматичних засобів, рекламні матеріали та інформацію комерційного характеру стосовно наших продуктів та послуг для цілей зазначених вище. Ви маєте право відмовитися від подальшого отримання таких повідомлень.
Для того, щоб відкликати свою згоду, Ви можете скористатися вищевказаною контактною формою або будь-якими іншими способами, згаданими у інформаційному бюлетені. Ваші персональні дані будуть зберігатися до того моменту, поки Ви не відкличете свою згоду, але не більше, ніж це необхідно для мети обробки Ваших персональних даних, якщо інше не передбачено чинним законодавством.

Укладання договорів та комунікація з метою виконання договору.
У тому випадку, якщо Ви є представником нашого Клієнта або партнера, і Ви спілкуєтесь з нашими представниками щодо виконання договорів або щодо інших питань, що стосуються договору, ми збираємо та обробляємо Ваші персональні дані (Ваше ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону та інші надані Вами дані) з метою підтримання ділових відносин, в тому числі для цілей якісного надання наших послуг та відповідної комунікації, оптимального обслуговування клієнтів, підготовки пропозицій та виконання договорів.
Перед укладанням договору ми можемо також перевірити загальнодоступну інформацію (наприклад через веб сайт «Creditinfo», через веб-сайти Клієнтів тощо) про наших Клієнтів або партнерів та (або) їхніх представників (наприклад, дізнатися ім'я, прізвище, контактну інформацію представника). Ми обробляємо такі дані, щоб переконатися у надійності наших Клієнтів чи партнерів.
Ми також обробляємо персональні дані фізичних осіб (наприклад, фізичних осіб підприємців, самозайнятих осіб) з метою комунікації та для укладення і виконання договорів з такими особами. Ми обробляємо такі персональні дані виключно за умови отримання попередньої згоди від таких осіб (пункт 1 частини 1 статті 11 Закону).
Зібрані нами персональні дані будуть видалені одразу ж, як тільки ці дані стануть непотрібними для тих цілей, для яких Ваші дані були зібрані.

Бухгалтерський облік та виконання вимог правових актів
Ми обробляємо персональні дані (контактні дані представників замовника і постачальників – ім'я, прізвище, адресу електронної пошти і (або) номер телефону) для здійснення бухгалтерського обліку та обліку витрат і, відповідно, для виконання юридичних зобов'язань (наприклад, відповідно до господарського або податкового законодавства). Через відповідні зовнішні вимоги (наприклад, стосовно правових актів, що регламентують митні платежі чи податки), ті персональні дані, що стосуються Вас, можуть бути узгоджені з відкритими даними, опублікованими державними інституціями. Ненадання відповідних даних призведе до того, що ми не зможемо виконувати бухгалтерський облік і (або) юридичні зобов'язання, і, відповідно, ми будемо змушені припинити з Вами договірні відносини.
Такі персональні дані зберігаються протягом строку, необхідного для реалізації відповідної мети, якщо інший строк не встановлений чинним законодавством України.

Управління веб-сайтом (файли cookie та інші плагіни).
Інформація про ці інструменти та опрацювання і зберігання персональних даних, зібраних на їх основі, наводиться нижче та в нашій Політиці щодо файлів cookie.

Читати більше

3. Розкриття персональних даних

При обробці Ваших персональних даних для вищевказаних цілей може виникнути необхідність розкрити Ваші персональні дані іншим суб'єктам (розпорядникам, третім особам). Такі суб’єкти зобов'язані не допускати розголошення у будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі, крім випадків, передбачених Законом. 
При передачі персональних даних таким суб’єктам ми зобов'язуємось попередити осіб, які отримують персональні дані, про те, що ці дані можуть бути використані лише в цілях, для яких вони повідомлені, і вимагати від цих осіб підтвердження того, що це правило дотримане.
Ми також долучаємо постачальників послуг для забезпечення ефективного і законного опрацювання персональних даних, наскільки це стосується нашого веб-сайту:

  • NMMN New Media Markets & Networks IT-Services GmbH, що надає послуги хостингу веб-сайту;
  • Plan A GmbH, що надає і розробляє системи управління вмістом;
  • agnosco.net GmbH, що підтримує наш веб-сайт і здійснює нагляд за його діяльністю; та
  • CleverReach GmbH & Co. KG, що надає послуги з надсилання наших інформаційних бюлетенів.

Коли ми передаємо Ваші персональні дані розпорядникам даних, ми несемо повну відповідальність за обробку Ваших даних.
Персональні дані клієнтів і постачальників також можуть передаватися зовнішнім постачальникам послуг (таким як податкові консультанти, кур'єри (транспортні компанії) або юридичні радники), які не вказані в цій Політиці конфіденційності.
Надаючи свою згоду на обробку персональних даних у контактних формах або під час реєстрації на веб-сайті, Ви погоджуєтесь на передачу Ваших персональних особам та з метою, які зазначені у цій Політиці конфіденційності, та підтверджуєте, що не вимагається окреме повідомлення про передачу Ваших персональних даних таким особам.
Персональні дані також можуть передаватися судам, арбітрам, іншим сторонам процесу та їхнім юристам, поліції, правоохоронним органам, податковим органам та іншим державним органам влади, виключно у випадках встановлених чинним законодавством. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється виключно у випадках, визначених Законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Наші ділові партнери можуть надавати нам інформацію, щоб ми могли здійснювати дії по перевірці партнерів і Клієнтів (юридичних осіб), виконувати юридичні зобов'язання, та для інших цілей, вказаних у цій Політиці конфіденційності.
Крім того, на нашому веб-сайті ми іноді використовуємо плагіни інших провайдерів; далі Ви знайдете додаткову інформацію щодо цього. Ми гарантуємо, що зовнішні постачальники послуг використовують Ваші персональні дані лише відповідно до наших інструкцій і відповідно до цієї Політики конфіденційності та вимог чинного законодавства.
Надаючи згоду на обробку Ваших персональних даних ви також погоджуєтесь, що для цілей, зазначених вище, ми також можемо розкривати Ваші персональні дані іншим міжнародним компаніям у нашій мережі (див. Про нас). Дані, зібрані через контактну форму, розкриваються тій компанії, яка є відповідальною за розгляд Вашого звернення.

Передача даних у треті держави.
Компанія «tesa» може передавати Ваші персональні дані у треті держави, які не належать держав - учасниць Європейського економічного простору, а також держав, які підписали Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних, лише за умови отримання Вашої попередньої згоди або в інших випадках, передбачених Законом.
Докладнішу інформацію про передачу Ваших персональних даних у такі держави і належні та адаптовані заходи захисту Ви можете отримати, звернувшись за ел. поштою: Edita.Sokoloviene@tesa.com.

Читати більше

4. Файли cookie

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Файли cookie – це текстові файли, які зберігаються на Вашому комп'ютері, та дозволяють здійснювати аналіз використання веб-сайту та автоматично розпізнавати Вас під час наступного відвідування. Ви можете вимкнути використання файлів cookie, відповідним чином налаштувавши свій веб-пошуковик. Це може означати, що Ви не зможете користуватися всіма послугами веб-сайту. Щоб дізнатись більше про використання файлів cookie на нашому веб-сайті, ознайомтеся з нашою Політикою щодо файлів cookie.

5. Журнали

Кожного разу, коли Ви відвідуєте веб-сайт, створюються журнали (англ. logs), які опрацьовуються для статистичних цілей шляхом знеособлення конкретного користувача:

  • перенаправлювач (веб-сайт, посилання з якого направило Вас на цей веб-сайт);
  • пошукові слова (коли перенаправлювач є пошуковою системою);
  • IP-адреса, яка визначається для ідентифікації країни походження та провайдера;
  • веб-пошуковик, операційна система, встановлені плагіни та роздільна здатність екрана;
  •  тривалість відвідування веб-сайтів.

Ці дані опрацьовуються для таких цілей:

  • для забезпечення злагодженого під'єднання до веб-сайту;
  • для забезпечення зручного користування нашим веб-сайтом;
  • для оцінки безпеки і стабільності системи та для інших адміністративних цілей.

 

Ми залишаємо за собою право перевірити ці дані, якщо дізнаємося про випадки незаконного користування веб-сайтом. Дані буде видалено одразу ж після того, як вони стануть непотрібними для цієї мети, але не пізніше ніж через шість місяців.

 

Читати більше

6. Тривалість зберігання персональних даних

Ми маємо право зберігати Ваші персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації цілей, що зазначені у цій Політиці конфіденційності, або протягом строку, встановленого чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

7. Відповідальність за наш власний вміст веб-сайту

Вміст цього веб-сайту було створено з особливою ретельністю. Однак ми не можемо взяти на себе жодної відповідальності щодо точності, вичерпності такого вмісту і його найновішої версії. Як постачальник послуг, ми несемо відповідальність за свій власний вміст на веб-сайті відповідно до чинного законодавства.

8. Відповідальність за посилання (вміст зовнішніх провайдерів)

Наш власний вміст веб-сайту та вміст, що надають інші провайдери, не є тотожними. Ми не маємо жодного впливу на вміст, наданий іншими провайдерами. Вміст веб-сайтів, на які відправляє певне посилання, завжди є відповідальністю оператора або провайдера таких веб-сайтів.

9. Права суб'єктів персональних даних

Відповідно до Закону, суб'єкт персональних даних має право:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження Володільця персональних даних чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених Законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх Персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених Законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу Компанії «tesa» із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних Компанією «tesa» та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • ·         на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію суб’єкта персональних даних;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних відповідно до вимог Закону;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства України про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди на обробку персональних даних;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматизованої обробки персональних даних; та
  • інші права передбачені Законом.

Для здійснення цих прав Ви можете звертатися безпосередньо до нашого працівника із захисту персональних даних за ел. поштою: Edita.Sokoloviene@tesa.com. Компанія «tesa» розглядає Ваше звернення та вживає відповідні заходи протягом одного місяця з моменту отримання звернення. Цей період може бути продовжений до 45 календарних днів, приймаючи до уваги складність та кількість прохань, але в такому випадку ми протягом одного місяця з моменту отримання звернення поінформуємо Вас про таке продовження та причини затримки. З метою забезпечення захисту даних та належного здійснення Ваших прав, Компанія «tesa» має право попросити Вас надати документи, що посвідчують особу.

Читати більше

10. Зміни в нашій Політиці конфіденційності

Ми залишаємо за собою право змінювати цю Політику конфіденційності з метою забезпечення її відповідності вимогам чинного законодавства або з метою оновлення Політики конфіденційності відповідно до змін наших послуг, наприклад, коли ми представляємо нові послуги. Відвідавши наш веб-сайт, Ви завжди можете знайти актуальну версію Політики конфіденційності.

11. Питання

Якщо Ви маєте будь-які питання стосовно опрацювання Ваших персональних даних, Ви можете звернутися безпосередньо до нашого працівника із захисту персональних даних електронною поштою за адресою: Edita.Sokoloviene@tesa.com.

 

Читати більше

12. Зверніться до працівника із захисту персональних даних

Едіта Соколовєнє
Тел. № +370 626 960 01
Адреса електронної пошти: Edita.Sokoloviene@tesa.com