Posebej za naročnike naših novic smo pripravili akcijo, v kateri so na voljo naši samolepilni žebljički. Ugotovite, kako enostavno je lahko okrasiti stene - brez vrtanja. tesa® Samolepilni žebljički. Enostavno. Trdni. Brez lukenj.
Vnesite svoj e-poštni naslov Pogoj za sodelovanje je naročnina na glasilo. Pravila in pogoji so na voljo spodaj. Ste že naročeni na naše novice?
Če se želite zdaj pridružiti skupnosti tesa, v obrazcu označite spodnjo možnost. Če ste že naročnik na novice, lahko nadaljujete z naslednjim korakom. Upoštevajte, da je prijava na novice eden od pogojev za prejem vzorca. Soglašam, da družba tesa tape KFT, s sedežem v PODRUŽNICA SLOVENIJA, na naslovu Pot k sejmišču 30A, Ljubljana, 1231 Ljubljana − Črnuče, identifikacijska številka za DDV SI74776592, obdeluje moje osebne podatke iz obrazca z namenom prejemanja tržnih informacij o izdelkih, inovacijah in novostih. Zavedam se, da lahko svoje soglasje kadar koli umaknem, marketing.tesa@tesa.com.
Ker želimo, da ima od akcije koristi čim več ljudi, bomo na en poštni naslov poslali največ en vzorec izdelka. V primeru več prijav, ki bodo pripisane isti osebi ali naslovu, bo v akciji upoštevana le prva pravilno izpolnjena prijava, ki izpolnjuje pogoje iz pravilnika. Pravila in pogoji v datoteki pdf so na voljo spodaj.
Potrdite, da ste prebrali in razumeli, kako obdelujemo osebne podatke, navedene v tem obrazcu, ter da se strinjate, da vas kontaktiramo s tukaj navedenim e-poštnim naslovom. Prebral(a) sem Pravila in pogoje, ki so na voljo pod tem obrazcem, ter se strinjam s pogoji za akcijo podarjanja vzorcev, ki so navedeni v tem obrazcu.

V skladu z obveznostjo iz 13. člena Uredbe Evropskega parlamenta in Sveta (EU) 2016/679 z dne 27. aprila 2016 (»GDPR«) vas obveščamo o naslednjem:

Podatki o vašem naslovu Izpolnite podatke, da vam bomo lahko poslali vzorec samolepilnega žeblja. Na en naslov lahko dobite največ en vzorec. Pred oddajo obrazca se prepričajte, da so vsa polja pravilno izpolnjena. Pošiljke z napakami, manjkajočimi ali nepravilnimi podatki se bodo štele za neveljavne. In accordance to our - privacy policy - https://www.tesa.com/en/about-tesa/legal-information/privacy-policy - your data will only be stored in a manner appropriate to the nature of the request to fulfill your needs.
Something went wrong. Please try again later.
Hvala, ker ste izpolnili obrazec!

Vaša prijava na tekmovanje je sprejeta. 

S prejemniki nagrad bomo stopili v stik prek njihovega registriranega e-poštnega naslova. 

Veliko sreče! 

[en-en] tesa SMS 77774 Adjustable adh nail wallpaper 1kg language-neutral ec-productvideo
Prenesite pravila postopka za razdeljevanje vzorcev